ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ

Καβαλιώτικη ποτοποιία Ένωση Ποτοποιών Καβάλας Α.Ε.

Η καβαλιώτικη ποτοποιία Ένωση Ποτοποιών Καβάλας Α.Ε. προήλθε από μετατροπή της από το 1969 προϋφιστάμενης εταιρείας με την επωνυμία Ένωση Ποτοποιών Καβάλας Ε.Π.Ε. Τα 18 ιδρυτικά μέλη της ήταν στην πλειοψηφία τους γόνοι προσφυγικών οικογενειών ποτοποιών του 1922, οι οποίοι ένωσαν τις γνώσεις, την εμπειρία και τις οικονομικές δυνάμεις τους, ώστε να δημιουργήσουν μία επιχείρηση με προοπτική και μέλλον. Η…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Λιβέρης Αφεντούλης & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η εταιρία Λιβέρης Αφεντούλης & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε από τον κ. Λιβέρη Αφεντούλη πριν από 35 χρόνια, με αποκλειστικό αντικείμενο την επεξεργασία και εμπορία των αλιευμάτων τα οποία αλιεύει με ιδιόκτητα σκάφη της. Σήμερα εμπορεύεται και επεξεργάζεται τα αλιεύματα περίπου 100 αλιευτικών σκαφών και το ανθρώπινο δυναμικό που απασχολεί ανέρχεται στα 70 με 100 άτομα. Είναι από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

LYDIA STONES MARBLES

Η εταιρεία Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., με την διακριτική εμπορική επωνυμία LYDIA STONE, ξεκίνησε την λειτουργία της το 2007. Ο βασικός μέτοχος, κος Παύλος Γιαννακόπουλος, με παρουσία στις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου από το 1987, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την εμπειρία του και να προχωρήσει στην ίδρυση εταιρείας και εργοστασίου για την παροχή υπηρεσιών κοπής και επεξεργασίας μαρμάρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΑΛΜΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΑΒΕΕ

Η ΑΛΜΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 2014 και αποτελεί μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα παραγωγής και εμπορίας καινοτόμου συμπαγούς κεραμιδιού. Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά ένα κεραμίδι κορυφαίας ποιότητας, δίνοντας οριστικά λύση στις δυσκολίες που παραδοσιακά αντιμετωπίζονται κατά την κατασκευή και ανακαίνιση κεραμοσκεπών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Mac Pac S.A.

Η εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή μιας μεγάλης γκάμας πλαστικών ειδών μιας χρήσης που χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία τροφίμων. Όλη η παραγωγή πραγματοποιείται σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς (ISO και BRC), χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα μηχανήματα και τεχνολογία που διατίθενται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


';