ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κλινική Ελευθώ

Η μαιευτική-γυναικολογική κλινική Ελευθώ στην Καβάλα αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα Μαιευτήρια της Ελλάδας, πλήρως ανακαινισμένη με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής. Παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη, θεραπεία 24 ώρες το 24ωρο και διαθέτει 3 πλήρως εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Pitsas Camp

Σας καλωσορίζουμε στην παιδική κατασκήνωσή μας – μία από τις μεγαλύτερες παιδικές κατασκηνώσεις καλοκαιρινών διακοπών για παιδιά στην Ελλάδα.Προτεραιότητά μας, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν και είναι η δημιουργία άριστων συνθηκών για την ασφαλή και υγιεινή διαμονή των παιδιών. Οι κατασκηνωτές μας διασκεδάζουν και παράλληλα διδάσκονται, συμμετέχοντας σε ένα μεγάλο αριθμό δραστηριοτήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Akesios – Μονάδα Αιμοκάθαρσης

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «Ακέσιος Α.Ε.» είναι ειδικά οργανωμένη ώστε να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη υψηλής ποιότητας σε ασθενείς που πάσχουν από χρόνια νεφρική νόσο τελικού σταδίου, μέσω του εξειδικευμένου Ιατρικού & Νοσηλευτικού προσωπικού που διαθέτει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο Omega99

Tο εργαστήριο μας καθιερώθηκε στον οδοντοτεχνικό χώρο αξιοποιώντας τη πείρα αλλά και την διαρκή επένδυση και επιμόρφωση στις πλεον καινοτόμες τεχνικές.Στον 21ο αιώνα που οδηγείται από ρομποτικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας, οι ψηφιακές τεχνολογίες έχουν γίνει ισχυρά εργαλεία στην οδοντιατρική και στην οδοντοτεχνική επηρεάζοντας την ζωή μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Artware

Κατανοούμε σε βάθος τις ανάγκες, τις προκλήσεις και το όραμα των πελατών μας, κι αυτό είναι που μας κάνει καλύτερους. Θέλουμε να παρέχουμε την ίδια κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες μας, σαν να ήταν για τον εαυτό μας. Πιστεύουμε πως οι κατάλληλοι άνθρωποι, στις κατάλληλες θέσεις, μπορούν να κάνουν θαύματα. Γι’ αυτό και η Artware δημιουργήθηκε για να λειτουργεί σαν…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΑΝΕΚΛΥΣΤΗΡΕΣ

Η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1970 από τον ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΦΕΤΖΗ στη πόλη της Καβάλας. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν την μελέτη, την εγκατάσταση, την συντήρηση ανελκυστήρα και κάθε είδους μηχανισμού κάθετης και οριζόντιας μεταφοράς. Οι μέχρι σήμερα εγκατεστημένοι ανελκυστήρες, πιστοποιούν την μακρόχρονη προσπάθειάς της, με κύριο άξονα την συνεχή τεχνολογική ανανέωση, την ποιότητα και την ασφάλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


';