Home

welcome there!

INVEST BUSSNESS CONSULTANTS

Invest έχει αναδειχθεί για το δυναμισμό και την αποτελεσματικότητά της στη χάραξη στρατηγικής, στον επιχειρηματικό σχεδιασμό, στην υλοποίηση των στόχων και στον αποτελεσματικό συντονισμό των ενεργειών που επιλέγονται προς όφελος των πελατών της.

Η εταιρεία μας, με το σύνολο των στελεχών και των συνεργατών της, στηρίζει την πελατειακή της βάση, θεωρώντας εξαιρετικά σημαντικό όλες οι υποθέσεις να διεκπεραιώνονται, πάντα, με υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού και εχεμύθειας. Όλοι οι συνεργάτες μας προέρχονται επαγγελματικά από τον κλάδο των συμβούλων επιχειρήσεων, διαθέτοντας την ανάλογη επαγγελματική εμπειρία, γνώση και άριστη κατάρτιση.

Εμπιστευθείτε μας για την ορθή συμβουλευτική σας καθοδήγηση. Οι συνεργάτες μας θα σας υποστηρίξουν και θα σας οδηγήσουν με επιτυχία στην εξειδίκευση και τον επαναπροσδιορισμό των στόχων που έχετε θέσει για την επιχείρησή σας.

Invest

Ποια είναι η προσέγγισή μας;

Η Εταιρεία μας ακολουθεί ένα τετραμερές μοτίβο για την διαμόρφωση και την υποβολή του φάκελού σας για το νέο ΕΣΠΑ.
Quick Facts
0
Συμβουλευτική Συνάντηση
Παροχή πρώτης συμβουλευτικής συνάντησης χωρίς χρέωση.
0
Ολιστική Προσέγγιση
Ολιστική προσέγγιση του αιτήματός σας μέσω αποκωδικοποίησης των αναγκών σας.
0
Εξατομικευμένη Λύση
Σχεδιασμός ολιστικής εξατομικευμένης λύσης σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του ρυθμιστικού πλαισίου.
0
Παρακολούθηση Συμβουλευτική
Παρακολούθηση, συμβουλευτική και προέλεγχος συμμόρφωσης με τις διαδικασίες κατά την υλοποίηση της επένδυσης και μέχρι την ολοκλήρωσή της.
“O καλύτερος σύμμαχος και αρωγός στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για επιβίωση και ευημερία”
INVEST - Α. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

ΦΑΣΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Η πολυετής εμπειρία μας στην εκπόνηση μελετών και υλοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων, αποτελούν εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα και την ομαλή ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας. Αναλυτικότερα, η εταιρία μας αναλαμβάνει τα παρακάτω: •  Την επιμέλεια της συλλογής όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών που απαιτούνται για την αρχική υποβολή του εκάστοτε επενδυτικού σχεδίου, καθώς και για τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις και εκθέσεις προόδων του προγράμματος κατόπιν…

Egnatia Hotel
Egnatia Hotel

Προσφάτως ανακαινισμένα με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, τα δωμάτια παντρεύουν την κομψότητα με σύγχρονες ανέσεις που θα περιμένατε από ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Τα απαλά χρώματα και το ζεστό ξύλο προσφέρουν ένα ήρεμο και λιτό περιβάλλον. Οι άνετοι χώροι διευκολύνουν κάθε σας δραστηριότητα. Το μπάνιο διαθέτει μπανιέρα η ντουζιέρα με υδρομασάζ και είναι εξοπλισμένα με αντιθαμβωτικούς καθρέφτες, σύστημα επικοινωνίας,…

newsletter

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Διεύθυνση: Π. ΜΕΛΑ 20 – ΟΜΟΝΟΙΑΣ 70, Καβάλα 654 03
Τηλέφωνο: +2510 620329, +2510 620374
Email: info@invest.com.gr


';